vrijdag 29 januari 2016

T+45: Thuiskomen

Wat een on-ge-loof-lijke dag. Bewondering en verwondering van beider zijden. Uit de kamer stappen met schoentjes, masker en een jas, de verpleegsters uitwuiven en door de gangen naar de auto stappen... Het was de meest betoverende ervaring die ik ooit had gehad. Ons huis omarmde Alrik en Alrik schoof onze thuis terug binnen. Hij was rustig en ging op verkenning. Balder was enthousiast en sloot in 1, 2, 3 terug de dichtste broederband. Alrik heeft wel geluk met zo'n broer. Het is Balders roeping om het leuk te maken voor zijn naaste. Hun samenzijn was een droom. Net voor 't slapengaan één roep- en krijsbui omdat ik niet Alrik maar Balder naar boven bracht. Balder raadde mij zelfs aan om Alrik te pakken. Hij offerde zichzelf graag op tegen zo veel hysterie. "Neenee, Balder, Alrik moet het ook leren". Het delen van de mama valt Alrik zwaar. Maar het punt is gemaakt. De grens is weer gesteld. Het weekend lacht ons toe.

Een knuffeltje zegt alles
Samen in de auto, wat een ervaring.

"De hartjes vind ik mooi"
Vier op een rij

11 opmerkingen:

  1. Wat doet dit deugd! Nu pink ik met plezier een traantje weg.
    X voor jullie alle 4!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waaw, mooi, het voelt bijna onwerkelijk, ongelooflijk, dat hij nu zomaar recht vanuit de steriele kamer (die misschien niet meer zo steriel was maar toch) zo gewoon plots terug de wereld in mag, geweldig! Fijn weekend voor jullie vier! xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heerlijk! Geniet ervan, prachtig al die happy faces. Priceless!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit vind ik zooooo mooi.... Ik was een beetje achter op de blog en zie nu ineens een heleboel posts ineens, met ineens een ongelooflijke vooruitgang precies. Wat een prachtige dag!! Jullie stralen!! En iedereen rondom jullie geniet daar mee van!! Samenzijn krijgt voor jullie ongetwijfeld een andere dimensie... Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Did you use a watery font for this blog post? I'm finding it hard to read. Very happy for you all!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is thuiskomen en lijkt tegelijk op 'op reis gaan' voor mij omdat alles weer nieuw is..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. zo mooi zo mooi o zo mooi ! ! !
    p r a c h t i g . . .
    hadelijn x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zondag ochtend. Samen met zen viertjes ontbijten ! Jongens, jongens ! Van wanneer is dat geleden ? Mooi samen zalig genieten en energie op doen... Jullie hebben dit van harte verdiend en het is jullie van harte gegund.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Alrikje, je krijgt van ons een pak tedere kusjes om uit te delen. En jij ook, Balder.
    Xavier en Griet

    BeantwoordenVerwijderen