donderdag 24 december 2015

T+10: 300 !

Het gaat helemaal de goede kant uit. Verdubbeling van het aantal witte bloedcellen. Alrik heeft deze morgen zelfs wat gekleurd! Hij wilde het zo graag. Maar de pijn in zijn slokdarm belette het hem toch. Tussen twee paracetamols door registreerde de thermometer nog 38.7. Verder op het menu: bloedplaatjes en parenterale voeding, zonder kalium deze keer, aangezien die wat te hoog staat in zijn bloed. Het kerstcadeau moet nog steeds toe blijven.

5 opmerkingen:

  1. Herman en ik heb toch al een bescheiden vreugdedansje gepleegd.

    Lutgarde en Herman

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Anja, ook zonder toegang tot pc de laatste dagen ben ik blijven volgen en steunen en hopen van op afstand! Wat doet het deugd om dit positieve nieuws te lezen na de moeilijke dagen die jullie gehad hebben. Wat een bewondering voor jullie allemaal om hier op de best mogelijke manier mee om te gaan! Deze kerst betekent voor Alrik letterlijk een 'nieuw begin'. We blijven duimen voor dit mooie kerstcadeau! Veel lieve wensen voor jullie allemaal! Els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oef!!! Wat een goed nieuws! Ben zo blij voor jullie! Hopelijk hebben jullie het ergste gehad en wordt het vanaf nu alleen maar beter! Dikke kussen en hopelijk wordt het een fantastisch 2016 voor jullie allen!

    BeantwoordenVerwijderen