donderdag 31 maart 2016

Vier jaar en boordevol goed nieuws!

Wat een bijzondere dag! Na anderhalve maand, dag na dag aftellen, was het eindelijk zo ver. Balder en Alrik werden VIER JAAR. Feest in het kasteel! Net vandaag moesten we ook nog eens in het ziekenhuis zijn, maar dat kon de pret niet bederven. Integendeel. Het bloedonderzoek van 16 maart geeft andermaal >95% donor aan en alle bloedwaarden zetten gestaag hun klim voort, de goede kant op. We vertrekken overmorgen naar Frankrijk voor een weekje en na de paasvakantie 'misschien' terug naar school!

Het verjaardagsfeest was top. Eens te meer blijkt hoe Alrik ook karaktergewijs de betere versie van zichzelf geworden is. Hij ging evenveel op in het spel van spoken en draken als alle andere kindjes en kwam geen aparte aandacht vragen van mama of daddy. Hij heeft in de afgelopen maand niet één contraire bui gehad, hij is lief, meegaand, pienter, hij heeft een fijn gevoel voor humor en zit vol liedjes. Hij is inmiddels behoorlijk aangesterkt en terug op gewicht... Onze hoop op 'permanente remissie' heeft weer een bouwsteentje bij.


3 opmerkingen:

  1. Wat is dat fijn om lezen zeg!! Hip hip hoera voor jullie twee kleine ridders en drakenvechters! Veel plezier op vakantie en ook daarna! Zoveel goed nieuws, maakt me echt blij!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van deze post wordt iedereen vrolijk! ! !
    Dikke proficiat aan de jongens en aan de taart-ma(a)k(st)er!!! O zo mooi !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fantastische verjaardagstaart!!

    BeantwoordenVerwijderen