maandag 21 december 2015

T+7: Afscheid van de haartjes

38,7 graden koorts. Bloed- en urinestalen worden onderzocht, maar breedspectrum antibiotica is alvast gestart.

Vandaag was één langgerekte slaap. Enkel doorbroken door twee wasbeurten en twee mondspoelingen, pijnlijk pilletjes slikken, de gemene dagelijkse prik in de buik, het vervangen van het verband, een keelwisser, krampen, diarree en overgeven. De ellende is helemaal begonnen.

En tot slot: uitvallende haartjes. Alrik legde zijn doudou (zijn doekje) op zijn hoofd omdat hij last had van irritante haartjes in zijn ogen en neus. Ik stelde voor om ze allemaal weg te scheren. Vond hij een goed plan. Tondeuse beschikbaar in de afdeling... Met een krop in mijn keel zette ik er mij aan. Maar het was rap geklaard en zo was het goed. Al wou hij niet op de foto. Hij wou niets of niemand zien, inclusief zichzelf en de toepasselijk bijbehorende kanjerkraal (een petje).


5 opmerkingen:

  1. Heel veel knuffels lieve Alrik. Blijven vechten. Wij denken veel aan jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie zijn zo dapper... en sterk... en moedig... We denken aan jullie tijdens de moeilijke dagen die wellicht nog volgen !
    Hadelijn & co.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Anja
    Wij gaan elke dag kijken hoe het met Alrikje gaat. Het is alsof we hopen dat intensief meekijken een soort van toverhandeling is, waardoor alles ginder ineens beter zal worden, want dat is wat de Alrikje-fanclub wil ! In afwachting van de grote ommekeer bewonderen wij zowel Alrikje als mamma en daddy en broertje.
    Lutgarde en Herman

    BeantwoordenVerwijderen
  4. copy-paste van Katleen haar woorden,
    copy-paste van Hadelijn,
    copy-paste van de Mertensjens...
    We hopen inderdaad dat ons meelezen en meeleven jullie wat energie kan geven om er telkens dapper te staan voor Alrik en Balder...
    stevige knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van ons hetzelfde van wat er al allemaal geschreven is. We leven mee.
    Alle moed, alle liefs.

    BeantwoordenVerwijderen