maandag 3 oktober 2016

Familieweekendje

Weer een erg symbolisch moment.
Iets minder dan een jaar geleden wilden we "voor de laatste keer" vóór Alrik opgenomen werd, nog op familieweekend gaan. We hadden een bongo-bon die het afscheidscadeau was geweest van mijn ex-collega's...
Een week voor het zo ver was, bleken Alriks bloedplaatjes naar een dieptepunt van 11000 gezakt en kreeg hij enkele dagen later koorts. Hij werd opgenomen en het familieweekend werd afgeblazen. Maar de eigenaars van de plek waar we naartoe wilden: Les roulottes de l'Omignon, hielden ons weekendje te goed.
Vorige vrijdag vertrokken we! Alrik mét koorts... maar koorts van een andere orde. Koorts omdat zijn bloedfabriek het allemaal nog moet leren. Hij hoest nog steeds, maar hij blijft vrolijk. Het fietsen ging hem niet zo goed af. Hij begon meteen de jammeren dat het te ver was. Dan maar achterop. Zonder fietsstoeltje... een avontuur op zich. Balder fietste er wel op los. We kunnen dus nog uitkijken naar ons eerste échte gezamenlijke fietstochtje, maar het was een fantastisch weekendje. Hier is een filmpje.
En woensdag *eindelijk* nog eens op controle. Mijn zenuwen spelen mij parten.


1 opmerking:

  1. Fijn, fijn, fijn! :-)
    Nog eventjes zenuwen en dan krijgen jullie hopelijk weer goed nieuws! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen